Disclaimer

VDZ is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze website. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de site. Door het gebruik van de site accepteer je de disclaimer.

Wij bieden consumenten en zakelijke gebruikers de mogelijkheid om diensten en producten te vergelijken en overeenkomsten met leveranciers af te sluiten. Dit doen we zo veel mogelijk op maat en naar ons beste vermogen, op basis van de meest actuele beschikbare informatie. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld.

De berekende prijzen geven enkel een indicatie van wat de werkelijke (jaarlijkse) prijs zou kunnen zijn om je te helpen uw energieleverancier te kiezen. Je kunt jouw afrekeningsfactuur niet narekenen of contesteren op basis van deze vergelijking. 

Kom je op onze website onjuiste informatie tegen? Laat ons dit vooral weten via vragen@jawel.nl.

Klachten

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Wees wijs. Verlaag uw vaste lasten.

Bel mij terug

Wij helpen u graag verder. Heeft u nog vragen? Laat het ons gewoon even weten! We bellen u terug op het moment dat het u uitkomt. Of mail uw vraag naar vragen@jawel.nl

Contact

Hulp nodig? Wij helpen u graag!

Besparen moet gemakkelijk zijn. Dus heeft u een vraag, neem dan gewoon contact met ons op. Wij helpen u graag en u kunt daarna weer verder.

Jeremy, Elsemiek en Bob
Experts met ruim 10 jaar ervaring


Bel 088 - 444 3333

Openingstijden: ma t/m vr van 9:00 - 21:00


Mail ons

Stuur een e-mail naar: vragen@jawel.nl


Terugbelverzoek